pic

سرن (سازمان اروپایی تحقیقات هسته‌ای) فراخوان‌هایی را برای دو مورد از فعالیت‌های ظرفیت‌سازی خود منتشر کرده است که برای دانشمندان جوان در سراسر جهان آزاد است.

اولین برنامه، برنامه دانشجویی تابستانی، پروژه شاخص سرن برای دانشجویانی است که در مقطع لیسانس یا فوق لیسانس در فیزیک، محاسبات، مهندسی یا ریاضیات تحصیل می کنند که سالانه دانشجویان سرن را از حدود 70 کشور جهان گرد هم می آورد تا در سخنرانی ها، پروژه ها و سایر فعالیت های آموزشی شرکت کنند. . درخواست‌های شرکت در برنامه 2021 باید حداکثر تا 31 ژانویه 2021 به سرن برسند.

دومین مسابقه، Beamline for Schools 2021، مسابقه‌ای است که برای گروه‌هایی از دانش‌آموزان دبیرستانی از سراسر جهان آزاد است که به همراه افراد مربوطه خود مربیان، یک آزمایش علمی را پیشنهاد می کنند که می خواهند در یکی از خطوط پرتو سرن انجام دهند. به دلیل نگهداری و ارتقاء شتاب‌دهنده‌های CERN، آزمایش‌های برنده در حال حاضر در خطوط پرتو در DESY (Deutsches Elektronen-Synchrotron) در هامبورگ (آلمان) اجرا می‌شوند. پس از پایان تعطیلی طولانی مدت، آنها به سرن برمی گردند. پیشنهادات برای آزمایش های علمی توسط کمیته های بررسی علمی CERN ارزیابی می شود. درخواست‌های شرکت در نسخه 2021 مدارس باید حداکثر تا 15 آوریل 2021 به سرن برسند. در هر دو مورد، متقاضیانی که معیارهای فعالیت‌ها را برآورده می‌کنند باید درخواست‌های خود را به صورت آنلاین به سرن ارسال کنند.

منبع: https://www.sesame.org.jo/news/training-opportunities-cern