مکاتبات بین‌المللی و ارسال الکترونیکی مدارک

ارسال تاییدیه مدارک تحصیلی و مدارک تحصیلی به دانشگاه‌ها و مراکز علمی خارج از کشور

صدور گواهی‌های اشتعال به تحصیل و اشتغال به کاردانشجویان، اعضای هیئت علمی و کارمندان به زبان انگلیسی

صدور نامه‌های مورد نیاز از جانب دانشگاه به همکاران بین‌الملل به زبان انگلیسی

تهیه و ویرایش قراردادها و موافقت‌نامه‌های دانشگاه با همکاران بین‌المللی

پاسخ‌گویی به استعلام مراکز بین‌المللی اعتبارسنجی مدارک تحصیلی

ارسال مدارک و پاسخ‌گویی به پیگیری‌های مراکز سنجش اعتبار از قبیل WES، NCEES و ...

ارسال الکترونیک مدارک تحصیلی

پیش از ارسال مدارک:

۱. مدارک باید از دانشگاه صنعتی اصفهان آزاد شده باشد.

2. وضعیت نظام وظیفۀ آقایان برای دانشگاه صنعتی اصفهان مشخص شده باشد (در صورت داشتن سؤال یا نیاز به اطلاعات بیشتر در این زمینه با اداره کل آموزش دانشگاه تماس گرفته شود).

3. مدارک باید توسط دارالترجمه‌های معتبر و رسمی ترجمه شده باشد. تأئیدیه‌های "دادگستری" و "نمایندگی امورخارجه" برای ترجمه ها الزامی است.

روش ارسال مدارک به ایمیل دانشگاه صنعتی اصفهان برای موسسۀ (WES) World Education Services (بر اساس دستورالعمل WES):

1. مدارک باید دارای شماره رفرنس (Reference Number) از سازمان WES باشد (https://www.wes.org).

2. برای هر مقطع تحصیلی یک فایل PDF جداگانه با حداکثر حجم ۶ مگابایت تهیه نمایید.

3. هر PDF به صورت یک عدد فایل merged از اسکن مدارک (به ترتیب: شامل ریزنمرات فارسی و انگلیسی و دانش‌نامه فارسی و انگلیسی)، با وضوح بالا، بدون صفحات تکراری، صفحات همسو و vertical باشد، صفحه دانشنامه به صورت horizontal باشد.

۴. نام فایل PDF مانند نمونه زیر تنظیم شود:

Ali Ahmadi-Bachelor's – WES Ref. No. 123456.pdf

بعد از نام و نام خانوادگی مدرک تحصیلی (Bachelor's / Master's / PhD) ذکر شود و پس از ذکر WES Ref. No. شماره ارجاعی که از WES دریافت کرده‌اید وارد کنید.

۵. عنوان ایمیل را مانند نمونه زیر وارد کنید:

Ali Ahmadi – WES Ref No. 123456

6. مدارک آماده شده را به آدرس ایمیل international@iut.ac.ir ارسال نمایید.

ارسال مدارک به دانشگاه‌ها یا موسسات خارج از کشور:

1. برای هر مقطع تحصیلی یک فایل PDF جداگانه با حداکثر حجم ۶ مگابایت تهیه نمایید.

۲. هر PDF به صورت یک عدد فایل merged از اسکن مدارک  (به ترتیب: شامل ریزنمرات فارسی و انگلیسی و دانش‌نامه فارسی و انگلیسی)، با وضوح بالا، بدون صفحات تکراری، صفحات همسو و vertical باشد، صفحه دانشنامه به صورت horizontal باشد.

۳. نام فایل PDF را به صورت زیر تنظیم نمایید:

Ali Ahmadi – Bachelor – Student No. 123456.pdf

بعد از نام و نام خانوادگی مدرک تحصیلی (Bachelor / Master / PhD) ذکر شود و پس از ذکرStudent No. شماره دانشجویی دانشگاه پذیرنده (در صورت وجود) را وارد کنید.

۴. عنوان ایمیل به صورت زیر وارد کنید:

Ali Ahamadi – Student No. 123456

شماره دانشجویی دانشگاه پذیرنده (در صورت وجود) را وارد کنید.

۵. نشانی ایمیل موسسه گیرنده را به همراه فایل‌(های) آماده شده به آدرس ایمیل international@iut.ac.ir ارسال نمایید.

۶. به ازای هر موسسه گیرنده بایستی ایمیل جداگانه ارسال فرمایید.

7. ذکر نام و نام خانوادگی (به فارسی و انگلیسی) و شماره دانشجویی خود در دانشگاه صنعتی اصفهان، در ایمیل درخواست شما ضروری است.

نحوه پاکت و مهر کردن مدارک به صورت فیزیکی:

(NCEES و دیگر مؤسسات)

1. ضمن رعایت موارد "پیش از ارسال مدارک" در بالا، متقاضی (یا نماینده ایشان) باید حضوری و با در دست داشتن مدارک فیزیکی معتبر خود (توضیحات بالا) به دفتر روابط بین الملل دانشگاه مراجعه کنند.

2. پس از انجام مراحل اداری مربوط به دفتر روابط بین الملل و تأئید و مهر مدارک، عمل پاکت کردن نهایی در اداره کل آموزش دانشگاه انجام خواهد شد.

3. پاکت مهر و موم شده جهت ارسال از طریق پست بین الملل، به متقاضی (یا نماینده ایشان) تحویل داده می شود.

توجه مهم:

لازم به ذکر است که به دلیل عدم وجود نماینده پست بین الملل در دانشگاه، مدارک به متقاضی (یا نماینده ایشان) تحویل داده می شود که با توجه به چاپ اطلاعات دانشگاه به عنوان فرستنده بر روی پاکت در نهایت، تفاوتی به لحاظ مراحل "ارسال مدارک از طرف دانشگاه" ندارد.

توجه مهم

- مدارک طی سه الی هفت روز کاری به موسسه گیرنده ارسال می‌شود و رونوشت ایمیل (cc) برای شما ارسال خواهد شد.

- در صورت داشتن هرگونه سوال یا توضیحات درخواستی لطفا از طریق ایمیل international@iut.ac.ir با ما در تماس باشید.