مرکز دانشجویان بین الملل دانشگاه صنعتی اصفهان (ISC) به منظور ایجاد روحیه نشاط و آشنایی دانشجویان بین الملل با این مرکز و همچنین آشنایی با تنوع رسوم و آیین روزه داری در کشورهایی که دانشجویان مسلمان آن در این دانشگاه در حال تحصیل می باشند، با دعوت از این دانشجویان و خانواده های آنها ضیافت افطاری همراه با سفره ملل را در روز چهارشنبه 07 اردیبهشت ماه 1401 مصادف با 27 ماه رمضان برگزار نمود. این مراسم با حضور ریاست و معاونین آموزشی و دانشجویی و مدیر مرکز همکاری های علمی بین المللی دانشگاه برگزار شد. دکتر محمد جواد امیدی مدیر مرکز بین الملل دانشگاه در این نشست با اشاره به اهمیت حضور دانشجویان بین الملل در دانشگاه صنعتی اصفهان خاطر نشان کرد در راستای تسهیل آموزش این دانشجویان در دانشگاه و جذب بیشتر دانشجویان خارجی تصمیماتی اتخاذ و اقدامات مؤثری صورت گرفته که از جمله به برگزاری دوره های دکتری به صورت پژوهش محور ، تسهیل برخی از آیین نامه های آموزشی ، کاهش شهریه ترم های تحصیلی و ارائه بورس تحصیلی به دانشجویان و .. می توان اشاره نمود. در این مراسم دانشجویان بین الملل دانشگاه از کشورهای لبنان، عراق، افغانستان ، سوریه ، یمن و پاکستان حضور داشتند و نماینده هر کشور به بیان آداب و رسوم کشورشان در ماه رمضان پرداختند و در پایان با برپایی سفره ملل غذاها و شیرینی های خاص کشورشان را معرفی و از یکدیگر پذیرایی نمودند.