در حاشیه سفر هیأت 40 نفره از کشور عمان که به میزبانی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در دومین هفته تجاری فرهنگی مسقط در اصفهان برگزار شد، تیمی از دانشگاهیان این هیأت از دانشگاه سلطان قابوس از دانشگاه صنعتی اصفهان بازدید کرد.در این بازدید که به همت مرکز همکاری های علمی بین المللی دانشگاه صنعتی اصفهان صورت گرفت ، ضمن معرفی توانمندی ها و پتانسیل های دانشگاه صنعتی اصفهان فرصت های همکاری نیز مورد بررسی واقع و بر گسترش همکاری های علمی بین المللی میان دو دانشگاه تأکید شد . گفتنی است زمینه های اصلی رویداد هفته مسقط در اصفهان صنعت ساختمان، تجهیزات پزشکی، فولاد و صنایع وابسته، گردشگری سلامت، نفت، گاز و پتروشیمی، کشاورزی و مواد غذایی و مبلمان و دکوراسیون داخلی عنوان شده است که دستاوردهای مختلفی در گسترش ارتباطات میان دو کشور به همراه داشته است.

ارتقاء امنیت وب با وف بومی