همایش پنجره‌ای به جهان (1)، با محوریت تجارت با آفریقا، بررسی تخصصی ارتباط تجاری، اقتصادی و راهکارهای صادرات و واردات به قاره آفریقا روز چهارشنبه 29 دی ماه 1402 با حضور مقامات، سفرا و فعالان تجاری و اقتصادی کشورهای آفریقایی و همچنین مدیران و  کارشناسان بین الملل کنسرسیوم IUN در سالن همایش های سیتی سنتر اصفهان برگزار شد. در این رویداد همچنین فرصت های علمی ایران و آفریقا با محوریت دیپلماسی علمی، فناوری و ارتباط علمی و راهکارهای تبادل آکادمیک به قاره آفریقا، مورد بررسی قرار گرفت. معرفی ظرفیت‌ها و برنامه‌های علمی دانشگاه ها و مراکز  پیشرو اصفهان (شبکه دانشگاه‌های IUN)، به همراه برپایی غرفه اختصاصی این کنسرسیوم از دیگر برنامه های این رویداد بود. در ادامه این همایش نمایندگان دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشگاه علوم پزشکی، شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان و دانشگاه هنر اصفهان به ارائه توانمندی ها و ظرفیت های علمی و دانشگاهی خود پرداختند.