pic

سازمان تحقیقات علم و فناوری ایران (IROST) سي و هشتمين دوره‌ي جایزه بین المللی خوارزمی (KIA) را در سال 1403 برگزار می کند. IROST به عنوان یک سازمان تحقیقاتی دولتی پیشرو، وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران، متشکل از هفت بخش تحقیقاتی است که تحقیقات کاربردی را در زمینه‌های متعددی انجام می‌دهند. IROST بر توسعه و انتقال فناوری های مرزی تمرکز دارد و نقش مهمی در پاسخ به چالش ها و نیازهای حیاتی جامعه ایفا می کند.
جشنواره خوارزمي از سال 1366 برای قدردانی از تلاش های محققان، مبتکران و مخترعان از سراسر جهان و قدردانی از کارهای تحقیقاتی برجسته و مشارکت آنها در زمینه های مختلف علم و فناوری تأسیس شد. جوايز جشنواره بين‌المللي خوارزمي شامل گواهینامه و جایزه نقدی 20.000 دلار برای برنده اول، 15.000 دلار برای برنده دوم و 10.000 دلار برای برنده سوم است. لازم به ذکر است که IROST کلیه هزینه های سفر سی و هشتمین برگزیدگان اين جشنواره جهت شرکت در مراسم اهدای جوایز را تقبل خواهد کرد.
فراخوان شرکت در سی و هشتمین نمایشگاه جشنواره خوارزمی هم‌اکنون فعال بوده و از تمامی محققان و دانشمندان سراسر جهان دعوت می شود تا با ارسال درخواست خود در این دوره از جایزه شرکت کنند.
پذیرش تقاضا به صورت آنلاین از طریق لینک زیر ممکن است:
جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید پوستر رویداد را از اینجا و بولتن جشنواره را از اینجا دریافت نمایید.