کنفرانس بین المللی مهندسی و فناوری برای توسعه پایدار(ICETSD 2024)

به اطلاع می رساند پیرو تفاهم نامه میان دانشگاه صنعتی اصفهان و دانشگاه INTI  مالزی، دانشگاه صنعتی اصفهان به عنوان میزبان مشترک نخستین کنفرانس بین المللی معتبر مهندسی و فناوری برای توسعه پایدار در سال 2024 (ICETSD 2024) انتخاب گردیده است.

این کنفرانس که توسط دانشکده مهندسی و سنجش کمیت (FEQS) دانشگاه بین المللی INTI برگزار می شود، قرار است رویدادی محوری برای دانشگاهیان، محققان و متخصصان صنعت از رشته های مختلف باشد. هدف این کنفرانس ارائه بستری برای ارائه آخرین یافته ها و تحقیقات مرتبط با توسعه پایدار با تمرکز بر موضوع "بهترین شیوه های مهندسی و فناوری های پایدار برای فردای بهتر." است.

*محورهای این کنفرانس عبارتنداز:

- ساختارها ها، مواد و مدل سازی

- آب، محیط زیست، فاضلاب، و ژئوتکنیک

- تولید پایدار و الکترونیک

- فیزیک کاربردی و ریاضیات محاسباتی

- مدل سازی اطلاعات ساختمان و هوش مصنوعی

- آموزش مهندسی

-ساخت و ساز پایدار و محیط ساخته شده قابل زندگی

زمان برگزاری: 28 اوت 2024 برابر با 03 شهریورماه 1403

محل برگزاری: دانشگاه بین المللی INTI/ حضور در این کنفرانس به صورت مجازی امکان پذیر است.

از کلیه علاقمندان دعوت می گردد تا در این رویداد شرکت نمایند. جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به وب سایت کنفرانس به آدرس https://icetsd2024.newinti.edu.my/ مراجعه نمایید.

"

ارتقاء امنیت وب با وف بومی