نشست مشترک رؤسای دانشگاه های صنعتی اصفهان و کویه اقلیم کردستان عراق در دانشگاه صنعتی اصفهان، برگزار شد. یک هیئت اعزامی دانشگاه کویه عراق به سرپرستی آقای دکتر والی محمود حمد ریاست این دانشگاه در تاریخ 30 لغایت 31 فروردین 1395 از دانشگاه صنعتی اصفهان بازدید نمودند. اعضای این هیئت را روسای دانشکده‌های مهندسی، علوم و فیزیک، رئیس امور بین‌الملل، دو تن از اعضای هیئت علمی این دانشگاه و رئیس دفتر فنی دانشگاه کویه تشکیل می‌دادند. هیئت اعزامی از دانشگاه کویه در طی این سفر به مدت دو روز از امکانات توانمندی‌های گوناگون دانشگاه صنعتی اصفهان بازدید نمودند.  در جریان این سفر اعضای هیئت اعزامی دانشگاه کویه در نشستی با حضور ریاست محترم دانشگاه صنعتی اصفهان آقای دکتر مدرس هاشمی و جمعی از مسئولین این دانشگاه شرکت نمودند.           در این نشست رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان، هدف از این دیدار را بررسی راهکارهای اجرای تفاهمنامه همکاری امضا شده با دانشگاه کویه در جریان سفر شهریور ماه هیئت دانشگاه صنعتی اصفهان به کردستان عراق بیان کرد و گفت: این دانشگاه دارای توانمندی ها و ظرفیتی هایی بالا به منظور ارتقاء سطح علمی در کشور عراق است. دکتر مدرس هاشمی، تجهیزات، برنامه درسی و استاد را از مهمترین ملزومات تأسیس و حرکت دانشگاه ها دانست و تأکید کرد: دانشگاه صنعتی اصفهان با توجه به تجربیات مناسب در تأسیس دانشکده های مهندسی و کشاورزی توانایی ارایه مشاوره های لازم در این زمینه ها را دارد. وی، تربیت نیروهای متخصص را از جمله مهمترین اولویت های کاری برای دانشگاه کویه دانست و افزود: پذیرش دانشجویان مقطع دکترا و برگزاری چندین دوره مشترک در رشته های مورد علاقه می تواند نقطه مناسبی جهت آغاز این همکاری باشد. رئیس دانشگاه کویه اقلیم کردستان عراق نیز این نشست با تأکید بر توانمندی های علمی و پژوهشی دانشگاه صنعتی اصفهان، ابراز امیدواری کرد: بخش هایی از تفاهمنامه همکاری در زمینه های کشاورزی، مهندسی و علوم پایه، که در سال گذشته به امضای طرفین رسید، اجرایی گردد.           در طی این بازدید دو روزه این هیئت از دانشکده‌های شیمی، فیزیک، مکانیک، مهندسی شیمی، مهندسی کشاورزی، مهندسی معدن، پژوهشکده بیوتکنولوژی، آزمایشگاه انرژی خورشیدی، مرکز ابررایانش شیخ‌بهایی و کتابخانه مرکزی بازدید نمودند. شرکت در ضیافت شام ترتیب داده شده از طرف دانشگاه صنعتی اصفهان و همچنین بازدید از دانشگاه اصفهان و اماکن تاریخی شهر اصفهان از دیگر برنامه‌های هیئت  دانشگاه کویه بود.   دانشگاه کویه با سابقه ای 13 ساله در شهر کویه و در نزدیکی شهر اربیل پایتخت اقلیم کردستان عراق قرار دارد و خواستار استفاده از توانمندی های علمی، آموزشی و پژوهشی دانشگاه صنعتی اصفهان در علوم پایه، فنی مهندسی و کشاورزی است.