یک هیئت دانشگاهی از دانشگاه شیخ آنتا دایوپ به سرپرستی رئیس این دانشگاه آقای پروفسو تیوب ابراهیما در تاریخ دوشنبه 18 مرداد ماه 1395 از دانشگاه صنعتی اصفهان بازدید کردند. دانشگاه شیخ آنتا دایوپ که با عنوان دانشگاه داکار نیز شناخته می‌شود بزرگترین دانشگاه سنگال و یکی از بزرگترین دانشگاه‌های غرب افریقا می‌باشد که در حال حاضر نزدیک به 100 هزاز دانشجو در حال تحصیل در آن هستند. عمده فعالیت این دانشگاه در زمینه علوم پزشکی و علوم انسانی می‌باشد علاوه بر رئیس دانشگاه، آقای پروفسور ندیایه آمادو فالیلو معاون دانشگاه شیخ آنتا دایوپ، آقای پروفسور سو آمادو ابدول رئیس دانشکده ادبیات دانشگاه شیخ آنتا دایوپ، آقای امین محمد دایزن اقتصادی سفارت سنگال در تهران، آقای الحاج موسی فال معاونت سفیر و کنسول سفارت سنگال در تهران و همچنینی آقای دکتر سنائی استاد زبان و ادبیات فارسی مقیم در دانشگاه شیخ آنتا دایوپ، به همراه تنی چند از اساتید و دانشجویان دپارتمان زبان فارسی این دانشگاه این هیئت را همراهی می‌کردند.            در جریان این بازدید، اعضای این هیئت طی یک نشست با رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان آقای دکتر مدرس هاشمی و مسئولین دانشگاه شامل آقای دکتر خادمی معاون مالی و اداری دانشگاه، آقای دکتر محبوبی رئیس دفتر همکاری‌های علمی و بین‌المللی، آقای دکتر کریمی مدیرکل امور پژوهشی دانشگاه، آقای دکتر نوربخش سرپرست محترم تحصیلات تکمیلی دانشگاه و تعدادی از اعضای هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان بازدید کردند. در طی این نشست طرفین ضمن آشنا شدن با امکانات و توانمندی‌های دو دانشگاه در خصوص زمینه‌های همکاری فی‌مابین دانشگاه صنعتی اصفهان و دانشگاه شیخ آنتا دایوپ داکار به بحث و تبادل نظر پرداختند. آقای دکتر مدرس هاشمی رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان ضمن خوشامدگویی به هیئت سنگالی به جایگاه برجسته دانشگاه صنعتی اصفهان در بین دانشگاه‌های ایران اشاره کرده و ابراز امیدواری کردند که این دیدار مقدمه توسعه‌ی همکاری‌های گسترده دوجانبه مابین دانشگاه صنعتی اصفهان و دانشگاه شیخ آنتادایوپ گردد..           “رئیس دانشگاه شیخ آنتادایوپ نیز پس از تشکر از مهمان‌نوازی ریاست دانشگاه ضمن تمجید از توانمندی‌ها و امکانات کشور ایران به تشریح زمینه‌های مورد نظر در خصوص همکاری با دانشگاه صنعتی اصفهان پرداخت. به گفته‌ی آقای دکتر ابراهیما نظام آموزشی کشور سنگال و همچنین دانشگاه ایشان در پی ایجاد یک تحول اساسی در ساختار و بنیان‌های خود بوده و تلاش دارند تا امکانات تحصیل در رشته‌های علوم پایه و مهندسی را گسترش دهند و در بین علوم مهندسی، رشته مهندسی کشاورزی با توجه به نقش استراتژیک آن در توسعه‌ی کشورها بسیار مورد توجه ایشان قرار دارد. وی افزود پس از بررسی دانشگاه‌های ایران متوجه شده‌اند که دانشگاه صنعتی اصفهان از لحاظ علوم کشاورزی قوی‌ترین دانشگاه می‌باشد و ایشان تمایل دارند ضمن امضای یک تفاهم‌نامه با دانشگاه صنعتی اصفهان در زمینه توسعه دپارتمان‌های علوم کشاورزی از تجربیات اساتید و کادر علمی دانشگاه بهره بگیرند.       در ادامه‌ی این جلسه هر یک از میهمانان و همچنین اعضای هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان به بیان دیدگاه‌های خود و زمینه‌های توسعه همکاری بین طرفین مانند نفت، گاز و پتروشیم و همچنین علوم مهندسی مانند معدن، مکانیک و ... پرداختند. در انتهای جلسه یک تفاهم‌نامه همکاری مابین روسای دو دانشگاه امضا گردید و طرفین توافق نمودند که بر مبنای این تفاهم‌نامه راهکاریهای همکاری دوجانبه را پیگیری نمایند. همچنین روسای دو دانشگاه هدایایی را نیز به رسم یادبود به یکدیگر اهدا کردند.   اعضای هیئت سنگالی در ادامه‌ی بازدید از دانشگاه صنعتی اصفهان از دانشکده‌های کشاورزی و مکانیک این دانشگاه دیدن کردند و سپس در ضیافت نهاری که از جانب دانشگاه صنعتی اصفهان ترتیب داده شده بود شرکت کردند. در ادامه سفر خود به اصفهان، هیئت سنگالی از تعدادی از بناهای تاریخی و گردشگری شهر اصفهان بازدید نمودند. اعضای این هیئت پس از ضیافت نهار به بازدید تعدادی از اماکن دیدنی و تاریخی شهر اصفهان پرداخته و در شامگاه روز دوشنبه اصفهان را به مقصد تهران ترک نمودند.