دانشگاه علم و صنعت ایران، اولین مدرسه زمستانی انجمن رمز ایران در زمینه امنیت اطلاعات و رمزنگاری را از ۱۳ تا ۱۵ بهمن ماه ۱۳۹۸ برگزار می‌نماید. عنوان مدرسه زمستانی، "رمزنگاری متقارن: از نظریه تا کاربرد" است. هدف مدرسه زمستانی فراهم کردن فرصتی برای محققان رمزنگاری به منظور فهم امنیت اولیه های رمزنگاری متقارن و همچنین مباحث در حال ظهور در این حوزه رمزنگاری است. این مدرسه، شامل نشست های آموزشی و همچنین سخنرانی های فنی است توسط سخنرانان کلیدی و همچنین کارشناسان ارائه خواهد شد. مدرسه زمستانی، شامل مباحث ذیل می باشد: مقدمه ای بر رمزنگاری متقارن و حملات آماری، امنیت قابل اثبات از اولیه های رمزنگاری متقارن، رمزگذاری توام با احراز اصالت و بررسی اجمالی مسابقه رمزنگاری سبک وزن NIST، حملات جانبی کانال و پیاده سازی امن اولیه های رمزنگاری متقارن.   برنامه مدرسه زمستانی به نحوی طراحی شده است که برای طیف گسترده ای از دانشجویان تحصیلات تکمیلی و همچنین کارشناسان با سابقه رمزنگاری مفید باشد.   زمان و مکان برگزاری: زمان برگزاری : یکشنبه ۱۳۹۸/۱۱/۱۳ ساعت ۸:۰۰ مکان برگزاری : دانشگاه علم و صنعت ایران شروع ثبت نام : 1398/11/01 آخرین مهلت ثبت‌نام: 1398/11/08 جدول زمان‌بنديرا ازبرنامه مدرسه زمستانیمطالعه فرمایید.